SHPËRNDAJE

Madridi do të pres finalen e Ligës së Kampionëve në mes të Liverpoolit dhe Tottenhamit.

Spanjollët e kanë shfrytëzuar në maksimum këtë mundësi duke i rritur çmimet e hoteleve.

Një natë në mbrëmjen e finaleve kushton deri në 10.000 euro në një nga hotelet e Madridit.

 

Çmimet e biletave

Ndërsa ditën tjetër pas finales çmimet e hoteleve bien në zbritje ku mund të rezervohet një dhomë për vetëm rreth 100 euro.