SHPËRNDAJE

Nuk ka fitimtarë që lëshon territore por ka fitimtarë që kanë pushtuar territore dhe kanë lëshuar ca teritore ka thënë kështu në emisionin Zona B, avokati Spartak Ngjela. Në 1000 vjet Serbia vetëm se ka marrë territore dhe teoria se Lugina mund të shkojë me Kosovë pa i falur Kosova asgjë Serbisë është e palogjikshme. Avokati Ngjela përkrah idenë e kryeministrit të Republikës së Kosovës , Ramush Haradinaj se Serbia duhet ta njohë Kosovën me kufijtë aktual.