SHPËRNDAJE

Sindikata e pavarur e policisë, grupi sindikal Preshevë në bashkëpunim me Kryqine Kuq të Preshevës dhe Entit për transfuzionin e gjakut Nish informojn qyetetarët  se më datë 06.02.2020 me fillim prej orës 09:00 deri në ora 14:00, në hapësirat e Stacionit policor në Preshevë, organizohet aksioni tradicional i dhënies vullnetare të gjakut në shenj kujtimi të Kryeshefit të ndjerë, Avdi Bajrami.

Ftohen të gjithë qytetarët e interesuar që të tregojnë humanitet dhe të japin kontribut aksionit të dhënies vullnetare të gjakut./presheva.com/