SHPËRNDAJE

Futboll

Njoftohen të gjithë qytetarët e komunës së Preshevës se me datë 29.07.2016 (ditë e premte) prej orës 17.00 në fshatin Miratoc organizohet manifestim për nder të themelimit të klubit futbollistik “Miratoca” dhe njëherit bëhet përurimi i stadiumit të fashatit Miratoc.

“Do të ketë dy ndeshje futbollistike për nder te hapjes së stadimiut ne mes K.F. ” Miratoca” dhe K.F. ” Lugina”. Pjesëmarrja juaj do të na nderojë” ka thënë për presheva.com, kryetari i Klubit Futbollistik “Miratoca” ne Miratoc – Jeton Rexhepi. /presheva.com/