SHPËRNDAJE

Asnjë protokol nuk do ta mboj të ashtuquajturin shtet të rrejshëm Ramush Haradinaj nga arrestimi nëse viziton Serbinë, ka thënë sot ministri i policisë Nebojsha Stefanoviq.

“Haradinaj mund të ketë protokol që do ta çoj në burgun e parë të qarkut që të kryej denimin për veprat e rënda” ka thënë ai.

“Gjyqet tona kërkojnë Haradinajn për vepra të rënda dhe nuk ka kurrfarë protokoli që mund të mbroj atë” ka thënë ministri i policisë./presheva.com/