SHPËRNDAJE
Një çift kishin kaluar plotë dy vite duke shndërruar stallën e bagëtive në një shtëpi luksoze me katër dhoma gjumi e cila është shituar për hiq më pak se 750 mijë funte. Arkitekti Mike Derry dhe gruaja e tij Ruth, kishin blerë stallën në Salcombe, Devon, dhe plot dy vite i kishin kaluar duke e rinovuar dhe shndërruar në një shtëpi luksoze me 306 metra katrorë,.
Megjithatë, ata kanë blerë edhe një stallë tjetër për ta mbajtur për vete, pasi këtë që e shndërruar në shtëpi e kanë shitur për 750 mijë funte. Brenda kësaj shtëpie nuk mungon asgjë, duke filluar nga dhoma e gjumit, kuzhina, tualetet dhe zona e veçantë për të shikuar televizorin. Kulmi i shtëpisë hapet në mënyrë elektronike për të ofruar më shumë ndriçim natyral, kurse ujin e pijshëm e marrin nga bunari i hapur në afërsi të shtëpisë.