SHPËRNDAJE

Ministri i policisë Nebojsa Stefanoviç tha që ishte lajm i rremë ao që po qarkullonte në rrjetet sociale se ditën e mërkurë do të bëhet ora policore 24-orësh.

“Informacioni që po qarkullon në rrjetet sociale në lidhje me futjen e ores policore 24-orëshe, si dhe se qytetarët do të marrin një mesazh me shkrim për të dalë jashtë, janë lajme të rreme,” tha Ministri Nebojsa Stefanovic në Twitter.