SHPËRNDAJE

milosevic-sm

Edhe serbët e urrejnë Milosheviqin, madje edhe ata që i kanë shërbyer prej kohësh këtij krimineli që la njollë të keqe në historinë e udhëheqjes së tij.

Emin Muça,veleshtari nga Struga në një udhëtim të rastësishëm me policinë sërb kupton urrejtjen edhe të policëve serb ndaj diktatorit gjakatar Sllobodan Millosheviq!, raporton portali Strugaekspres.

Ai gjatë rrugëtimit i kujton kriminelin serb,por polici nuk priton të nxjerrë mllefin ndaj kasapit të ballkanit duke e sharë dhe fyer atë.Për më tepër shikoni videon.