SHPËRNDAJE

Stupcat po vazhdojnë të sjellin skeçe të reja që për tematikë kanë jetën e përditshme të shqiptarëve.

“Lami & Cami” është episodi i ri i grupit të humorit, në një seri prej disa që do të dalin gjatë javëve në vazhdim.

Osman Azemi, Mensur Safqiu dhe Vedat Bajrami edhe këtë herë vijnë me role të reja dhe mjaft të veçanta, ku flasin për aktualitetin e ditëve të sotme.

Këtë herë temë është një familje e viteve të 60-ta të shekullit të kaluar dhe të ditëve të sotme.

Gjersa Vedati luan rolin e dajës, Osmani të motrën e Bajramit dhe Mensuri, dhëndrin e tij. Në skeç pasqyrohen ndryshimet mes kohërave.

Më regji të Genc Berishës dhe skenar të vetë aktorëve, këto skeçe po priten mjaft mirë nga publiku dhe fansat e shumtë të tyre, të cilët mezi prisnin rikthimin e grupit.