SHPËRNDAJE

Luftrat e bënë njohjen e faktorit shqiptarë në Luginë të Preshevës duke patur parasysh se kishte një luftë të drejtë për çlirim dhe avancim të drejtave të shqiptarëve, ka thënë kështu në studion e portalit preshevacom Sulejman Abazi, ekspert në fushën e politikës dhe sigurisë kombëtare.

Lidhja Shqiptare e Prizrenit është amanet për neve shqiptarët sot.

Vlen të përmendet se çështja shqiptare ka avancuar andaj duhet të jemi të vëmendshëm ndaj asaj që duhet përcaktuar se çfarë do të bëjmë për të realizuar qëllimet e tona, ka thënë për portalin tonë zoti Abazi./presheva.com/