SHPËRNDAJE

Presidenti Ilir Meta ka qenë sot në Tetovë dhe në një foto postuar në profilin e tij tregon se ka takuar vajzën që lindi në 100 vjetorin e Pavarësisë të Shqipërisë.

“Sot në Kodrën e Diellit në Tetovë, me Vlorën që lindi në 100 vjetorin e Pavarësisë të Shqipërisë”.