SHPËRNDAJE

Më datë 22 Tetor 2019, ditë e martë, në ora 12:00 bëhet hapja e objektit Multifunksionale në Raincë ku bën pjesë edhe stacioni shëndetsorë.

Lajmin e ka konfirmuar për preshevacom drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu.

Salihu fton qytetarët e BL Raincë dhe më gjerë të marrin pjesë në ceremoninë solemne të vënies në përdorim të këtij objekti me rëndësi të madhe për banorët e fshatit Raincë./presheva.com/