SHPËRNDAJE

Qenan Daliu magjistër i bujqësisë për portalin presheva.com tha se në Komunën e Preshevës këtë vit për të mbjellurat vjeshtore janë paraparë të mbjillen këto sipërfaqe tokë: 850 hektarë grurë, me elb 50 hektarë me bimë furrugjere rreth 50 hektarë me pemë të reja 5 hektarë, me vreshta të reja 5 hektar si dhe me bimë industriale 5 hektarë.
z.Daliu gjatë kësaj interviste po ashtu tha se të gjithë ata të cilët dëshirojnë të punojnë tokë të bëjnë të mbjellurat vjeshtore duhen të përgadisin tokën mir të ushqehet me minerale dhe ti përbahen afatit optimal nëse i përmbahen atëherë ka rezultate të mira.

/presheva.com