SHPËRNDAJE

Kos

Kosi i pa ëmbëlsuar është ushqimi themelore që ndihmon shëndetin e mëlçisë.
Ka pak ose aspak laktozë në kos dhe kjo është një nga përfitimet shëndetësore kryesore. Për shëndet më të mirë, ju mund të bëni vetë kosin tuaj, duke përdorur qumësht organik!

Konsumimi i një litre kos një javë e mban sistemin e tretjes në shëndetin optimal.

Ai mund të merret nga një lugë shpesh, për të ndalur dhimbjet e veshkave, gazrat, dhimbjet në stomak, vjelljen, diarrenë dhe madje edhe erën e keqe të gojës.