SHPËRNDAJE

Zyra për të rinj në vitin 2019 do ti kushtoj rëndësi të madhe fëmijëve të talentuar, duke realizuar kurse të ndryshme. Në muajin Shkurt dhe Mars mbahet kurs falas në vizatim/piktur për fëmijët e moshës 8 deri 14 vjeç. Aftësimi në këtë drejtim ua bën fëmijëve jetën më të bukur. Kursi mbahet nga Diellza Dalipi studente në Fakultetin e Arteve – Prishtinë./presheva.com/

Për info tjera kontaktoni në email :

zyraperterinj@gmail.com