SHPËRNDAJE

Specialist per telekomunikacion ne fushen e telefonis mobile dhe asaj fikse eshte saxer telekom AG.
Saxer Telekom AG eshte nje biznes i specializuar me nje sherbim dhe udhheqje profesionale ne zvicren lindore i njohur per sherbimin dhe sjelljen e shkelqyeshme ndaj klientit.
Saxer Telekom AG ofron te gjitha sherbimet qe ofrojn kompanit siq jan Sunrise,Salt,dhe Swisscom edhe ate per te gjithe klientet si ato privat poashtu edhe ata te biznesit.

Suksesi dhe rrugtimi i Saxer Telekom AG nuk ishte i leht gje qe te jet ne vendin qe gjendet sot ajo u ballafaqua me shum sfida qe tani te jet ketu ku eshte.Se ku eshte tani me se miri flasin dhe argumentojn vlerat e shtuara te kompanis ku tani ajo gjendet nder me te parat.

E gjith kjo filloi para 20 viteve (1998) por hovin e zhvillimit te saj e beri sidomos ne vitet e fundit pikerisht me udhheqjen dhe menaxhimin nga Z Mevludin Shabani qe nga 2012 ku edhe mori vendin e merituar qe e ka sot specialist kryesor i telekomunikacionit ne zvicrren lindore
Kjo pra eshte Saxer Telekom AG me çmimet e merituara e kete me se miri e shprehin dhe e vlersojn klientet tane per sherbimet tona.