SHPËRNDAJE

Pas fjalës së deputetëve të opozitës para protestuesve, situata para Kuvendit është tensionuar.

Protestuesit tentojnë të hyjnë brenda oborrit të Kuvendit, duke u përplasur me policinë.

Ata kanë hedhur tymuese në oborrin e Parlamentit dhe në një moment është çarë kordonin e parë të Policisë.

Menjëherë kanë ndërhyrë Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë që kanë rivendosur kordonin.