SHPËRNDAJE

Në Fshatin Ranilluk, njësia policore ka hasur në një automjet (traktor) të braktisur, i cili në rimorkion kishte të ngarkuar gjëra ushqimore, të cilat dyshohet që janë të kontrabanduar nga Serbia, për në Republikën e Kosovës.

Automjeti dhe mallrat janë konfiskuar për tu derguar në terminalin doganor për procedurë të mëtutjeshëm.

Rasti është duke u hetuar.