SHPËRNDAJE

E.Sh. (1992) nga komuna e Preshevës u arrestua në afërsi të Preshevës pas goditjes me timon të motorit pa targa regjistrimi dhe duke plagosur një policë kufitar i cili u përpoq ta ndalonte atë.

Patrullimi i policisë arriti shpejt tek ai ku dhe gjeti 60 kilogram duhan të prerë, njofton policia, transmeton presheva.com.

Sipas urdhrit të prokurorit të Prokurorisë Themelore në Vranjë, i dyshuari urdhërohet të mbahen deri në 48 orë, pas së cilës ai do të dërgohet në prokurori, së bashku me një kallëzim penal, tha policia./presheva.com/