SHPËRNDAJE

Nga Policia e Kosovës njësitet kufitare pika “Dheu i bardhë“ është njoftuar stacioni policor në Gjilan në lidhje me një person të ndaluar në ketë pikë kufitare i cili kishte rezultuar të ketë Urdhëresën me burg efektiv në bëz të urdhëresës, të lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan.
I njëjti pasi është dorëzuar në stacionin policor nga njësia kufitare, menjëherë është dërguar në Gjykatën kompetente, ku i është rregulluar dokumentacioni përcjellës, dhe është dërguar në vuajtje të dënimit në kohëzgjatje prej dhjetë (10), muaj në burgun e Dubravës njoftoj Ismet Hashani zëdhënës i policisë rajonale në Gjilan.