SHPËRNDAJE

Më 11 nëntor, nëse gjithçka shkon sipas planit, në Paris do takohen presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksander Vuçiq.

Thaçi besohet se do ketë takim edhe me presidentin e Francës, Emannuel Macron.

Në Paris, sipas burimeve të 21Media, do diskutohet për dialogun mes dy vendeve, si dhe idetë e reja të të dy presidentëve, korrigjimi i kufijve dhe njohja e eventuale e Kosovës nga Serbia.

Takimi i fundit i Thaçit dhe Vuçiqit i paraparë te mbahet ne Bruksel pati dështuar, të dy ishin takuan vetëm me palën ndërmjetësuese në dialog, Bashkimi Europian.