SHPËRNDAJE

Presidenti Hashim Thaçi ka reaguar sërish lidhur me debatin e fundit për çështjen e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë. “Propozimi im për zgjidhje paqësore me Serbinë është i qartë: Jo ndarje në baza etnike, mirëpo po për korrigjimin e kufirit dhe njohjen reciproke” tha presidenti në Twitter.