SHPËRNDAJE

Presidenti i vendit Hashim Thaçj ka komentuar lirimin nga burgu të ish komandantit të UÇK-së, Sylejman Selimi.

Thaçi duke e quajtur Selimin hero të gjallë, ka thënë se me të në liri, Kosova është më e mirë dhe më e sigurt. “Me heroin e gjallë, gjeneralin Sylejman Selimi në liri, Kosova është më e mirë dhe më e sigurt”, ka shkruar Thaçi. Ndryshe, ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Sylejman Selimi është liruar me kusht.