SHPËRNDAJE

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi i është bashkuar paradës së organizuar nga komuniteti LGBTI.

Thaçi ka thënë se aty ka dalë për të shprehur përkrahjen institucionale ndaj këtij komuniteti, njofton Klan Kosova.

“Jam këtu për të konfirmuar se në Kosovë të gjitha komunitetet janë të barabarta, se shteti dhe shoqëria kosovare janë të ndërtuara mbi parimet e lirisë dhe së drejtës për secilin”.

“Nuk dot ë lejojmë që askush të kërcënojë dhe të ndjell frikë ndajnë asnjë individi dhe asnjë grupi”.

“Sot  vëmendja duhet të jetë te organizesuesitt e marshit dhe jo institucionet” është shprehur Thaçi.