SHPËRNDAJE

Tirana

Përmes një video të hedhur në You Tube tregohet pamja e Tiranës nga lart. Në video tregohen pamjet e kapura nga një dron i lëshuar në qiellin e Tiranës.

Kjo është një videoja që është postuar më 1 mars 2015 nga një person me emrin ‘The Ventom’, dhe tregon anën e bukur të Tiranës.