SHPËRNDAJE

Shiten trojet tek lagjja “Victoria” në Preshevë, përballë fushës sportive “Tati”.
Vendbanimi është i urbanizuar dhe i kompletuar me infrastrukturë, ndërkaq trojet që janë për shitje janë të parceliazuara. Secili truall ka sip 350m2, dhe është i siguruar uji, kanalizimi, rryma.

Menjëherë pas kontraktimit të shitblerjes blerësi mund ta bëjë bartjen e pronësisë në shërbimin e katastrit.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Kontakt: +381 63 8665333 dhe

+381 60 6600460 – Viber prej orës 18 deri 21.