SHPËRNDAJE

Ka gjendje shumë të mirë dhe ka kaluar vetëm 11,444 kilometra, por të paguhet tërë kjo shumë është thjeshtë absurde Kur kanë mbetur më pak se dy javë, për rikthimin e madh të Toyota Supra, interesimi për këtë makinë sportive japoneze, është në nivelin më të lartë ndonjëherë,.

Nuk është vetëm versioni më i ri, por mbeten të kërkuara edhe makinat që janë prodhuar më parë. Së fundmi, dikush ka paguar 120 mijë dollarë, për një Toyota Supra që i përket gjeneratës së katërt, të prodhuar më 1994. Kjo shumë enorme e parave, mund të jetë më e larta ndonjëherë, që dikush ka paguar për një Supra të zakonshme që është përdorur. Në fakt, makina ka gjendje shumë të mirë, me të gjitha pjesët origjinale, si dhe ngjyrë të kuqe të shndritshme. Madje, ka kaluar vetëm 11,444 kilometra, ndërsa ka qëndruar gjithnjë në kushte të përkryera të ekspozitës.