SHPËRNDAJE

Kufiri
Në Serbi edhe më tej po vazhdon trafiku me intenzitet të rritur, si në rrugë ashtu edhe në vendkalimet kufitare, njofton AMSS, transmeton presheva.com.

Pritjet më të gjata janë në vendkalimin kufitar Batrovci, ku pritet shkojnë deri 90 minuta në hyrje dhe deri 60 minuta në dalje thuhet në njoftim.

Në vendkalimin e Preshevës drejt Maqedonisë pritjet shkojnë deri 45 minuta, ndërsa në Horgosh në hyrje dhe dalje pritjet janë deri 1 orë. /presheva.com/