SHPËRNDAJE

Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” organizon tribunë për nder të krijimtarisë poetike të profesorit Avni Shaqiri.
I lartëpërmenduri kremton 20 vjetorin e krijimtarisë së tij poetike, dhe me këtë rast ai do ti shpërndajë disa nga veprat e tij pjesmarrësve.

Në këtë tribunë panelist kryesor do të jetë shkrimtari Bilall Maliqi, ku njëkohësishtë ai fton qytetarët ta nderojnë librin dhe kulturën me pjesmarrjen e tyre.

Ky manifestim do të mbahet më 23 prill 2018 nga ora 13:00 , në amfiteatrin e RTV-Preshevës, në Preshevë.