SHPËRNDAJE

Tuna

Këngëtarja Altuna Sejdiu ka publikuar në llogarinë Instagram një foto për të cilën nuk kanë munguar komentet pozitive dhe negative.
Këngëtarja në fjalë njihet për thyerjen e “rregullave”, duke preferuar të prezantohet ndryshe gjithnjë.

Nga ana tjetër fotoja e saj ngjan me fotot e fundit të këngëtares, Nicole Scherzinger, të cilat kanë pozuar thuajse njësoj në fotosesionet e tyre.