SHPËRNDAJE

Shkencëtarja Deasy Tuwo të premten e kaluar po ushqente një krokodil të gjatë me mish në Sulawesi të Veriut në Indonezi kur i ndodhi diçka e papritur.

44 vjeçarja rrëshqiti në kafazin e krokodilit, i cili menjëherë u hodh në aksion dhe e kapi viktimën për këmbe.

I mbyllur në një kafaz të gjatë tetë metra, krokodili tërhoqi zvarrë të ndjerën, derisa stafi arriti pas shumë mundimeve ta nxjerr trupin nga aty.

Më poshtë pamjet e ‘masakrës’ së ndjeshme.

https://www.liveleak.com/view?t=uiOPu_1547461106