SHPËRNDAJE

Turnir i mbajtur në Walenstadt të Zvicrrës nga organizatoret “Miratoca jonë”,  në futboll të vogël, ku ishin pjesmarrese afro 20 ekipe, vendi i parë i takoi ekipit “Gazmendi Transport”, e cila në finale luajti me ekipin e Buchsit dhe arriti në 20 ekipa të marrë vendin e parë ku u shperblyen me 500 chf, ndërsa vendi i dytë u shperblye me 300 fr dhe vendi i tretë me 100 chf.