SHPËRNDAJE

Twitter është duke punuar për një funksion të ri që do të jetë shumë i ngjashëm me Snapchat. Lajmi bëhet i ditur edhe nga gjiganti informativ, “Bloomberg”.

Twitter thuhet se ka në plan që përdoruesve tua bëj më të lehtë ndarjen e videove dhe fotografive.

Aplikacioni thuhet se ka natyrë të njëjtë me Snapchat pasi mundëson shikimin e videove dhe fotografive për sekonda të caktuara.

Ky lajm nuk do të mirëpritet nga Snapchat pasi më parë ka akuzuar edhe kompani të tjera se po i kopjojone idetë e punës së tyre.