SHPËRNDAJE

Deponia, e cila digjet me muaj të tërë çdo ditë, problem i madh për qytetarët të Bujanocit, assesi nuk po gjen zgjidhje, shkruan portali Bujanovacke, transmeton presheva.com.

Një grup qytetarësh nga rruga Stepa Stepanovic në Bujanoc, që janë më afërmi me deponinë, janë “duke shijuar” tymin dhe erën që vijnë pothuajse çdo mëngjes nga kjo deponi, madje kishin parashtruan edhe ankesë penale kundër personave të panjohur për djegien e deponisë.

Nga ana tjetër, autoritetet komunale premtojnë se problemi do të zgjidhet së shpejti duke instaluar një stacion transferimi që ka ardhur në “Komunali” dhe po pret për montim./presheva.com/


foto nga qytetarët që jetojnë afër deponisë në Bujanoc