SHPËRNDAJE

Kuvendi komunal i Preshevës në seancën e VIII-të të radhës punimet i ka vazhduar me aprovimin e propozim vendimit të programit vjetorë mbi ruajtjen, rregullimin dhe shfrytëzimin e tokës në territorin e komunës së Preshevës për vitin 2018. Pika që kishte mjaftë debate ishte Vendimi për rebalancin e buxhetit të komunës për këtë vit kalendarik  që u aprovua me shumicë votash./presheva.com/