SHPËRNDAJE

Një djalë udhëtoi mbi 300 kilometra nga ondra për në Devon për të shkuar te nëna e tij që ishte lëndur.

Megjithëse kishte bërë tërë këto kilometra, ai arriti para ambulancës, e cila është e vendosur vetëm 10 minuta larg shtëpisë së nënës së tij.

Mark Clements mori një autobus, një metro dhe dy trena për të shkuar tek mamaja e saj në Exmouth.

77 vjecarja ishte rrëzuar dhe kishte thyer ijet e saja, por kishte pritur shtatë orë për të arritur një ambulancë.

Megjithëse një stacion ambulante është vetëm 10 minuta larg shtëpisë së saj, ata nuk arritën që të shkonin me kohë.