SHPËRNDAJE

RrugaBujanoc

Ministresha për vetadministrim lokal në qeverinë Serbe ka deklaruar se problemi me ndryshimin e emrave të rrugëve në Bujanoc është zgjidhur.

Ajo ka thënë se para një jave është miratuar ndryshimi i emrave të rrugëve në Bujanoc, pasi është pranuar sygjerimi i cili i përgjigjet të gjithë banorëve të kësaj komune.

“Çështja e emrave të rrugëve në Bujanoc që tani janë marrëveshje në kuadër të përbërjes së banorëve të Bujanocit, dhe është e pranueshme për të gjithë banorët e këtij qyteti është shembull më i mirë se si marrëveshja dhe dëshira mund ta mposhtin barrierën” ka thënë Udoviçki, transmeton presheva.com.

Ajo ka thënë se ndryshimi i emrave të rrugëve është marrëveshje e të gjithëve. /presheva.com/

EmrimiRrugeveBuj