SHPËRNDAJE

Nuk po e zgjat jua thashë që në titull.

Kush nuk e kupton është prosërb nga inati.
Kush e kupton dhe voton sërbët, ështe proserb ne genet e tij.

Thjesht është një antishqiptar i përbetuar.
Dhe në fund, kush e kupton por thotë:”Larg nga by..tha ime, mëshirë për atë apo ata. Jeta vjen vetëm njëherë. Varet si e përdor, si pellazg që ke drejtuar gjithë Europën nga Gjibraltari ne Azinë e Vogël.

Apo si mercenar. Dhe mercenari eshte i të gjithe Antishqiptarëve.

UNË JAM DHE VOTOJ LISTËN E SHQIPTARIT TË MADH MUHARREM SALIHU.

Emri im
Koço Danaj
Drejtues i Shqipërisë Natyrale