SHPËRNDAJE

Urim i Kryetarit të Këshilit të Bashkësisë Islame në Preshevë

Të nderuar motra dhe vëllezër

Dita e premte është dita e parë e Fitër Bajramit. Festë e ndihmës dhe e përkrahjes për të varfërit dhe nevojtarët. Festë që erdhi pas një muaji agjërimi, përkushtimi dhe lutje .

Modestia, përulja dhe falja ndaj njëri-tjetrit duhen të jenë me ne në këtë ditë të bekuar.

Urime festa e Fitër Bajramit

Kryetari: Sevdail Jakupi