SHPËRNDAJE

Të nderuar qytetarë të besimit musliman !

Në emrin tim personal dhe në emër të Lëvizjes për Reforma- PDSH , ju uroj festën e Fitër Bajramit. “Uroj që sakrifica dhe ibadetet gjatë muajit të Madhërishëm të Ramazanit të kthehen në mirësi, paqe dhe begati. Paci gëzime dhe mirëqenie përgjatë vitit në vazhdim. Gezuar Fitër Bajrami”.

Sami Salihu, kryetar i LR-PDSH-së