SHPËRNDAJE

Djali i ditëlindjes mbush 13 vjet Për Mimoza Kusarin, sot është një ditë e veçantë, sepse djali i saj i madh Adri mbush 13 vjet.

Deputetja e Kuvendit të Kosovës ka zgjedhur fjalët më të mira për ta uruar të birin përmes një fotografie në Instagram, duke thënë se krenaria më e madhe për të është të qenurit nënë. “Jam krenare për shumë gjëra në jetën time, por asgjë nuk e tejkalon krenarinë e të qënurit Nënë.

Për herë të parë para 13 viteve kur u ndjeva krenare me këtë ndjenjë #Adri ishte arsyeja. #zyrtarisht13#DjaliDitëlindjes I’m proud of many things in my life, but nothing beats being a mother. And the first time I had that feeling, #Adri was the reason, my big boy is #officially13#bdayboy ” , ka shkruar Mimoza në fotografinë e saj. Mimoza Kusari-Lila është e martuar me Arben Lilën dhe së bashku kanë dy fëmijë.