SHPËRNDAJE

Temperaturat e larta në plazh e bëjnë më të vështirë për pushuesit zgjedhjen e ushqimit të tyre. Infeksionet dhe sëmundje të tjera bëjnë që njerëzit të mundohen të gjejnë ushqime më të lehta dhe me më pak kalori.

Nje listë në e berë për CNN nga nutricistja, Lisa Drayer,ajo tregon ushqimet që është më së miri të konsumohen në plazh. Shalaqiri dhe sallatat me djathë janë ato që preferohen së pari.

Gjitashtu bajamet dhe frutat si bananja thuhet se janë të shëndetshme. Portokalli gjithashtu preferohet gjatë këtyre ditëve të nxehta të pushimeve.