SHPËRNDAJE

Nga nesër ushtria dhe policia do të jenë në terren për të “izoluar” çdo person që duhet të jetë në vetëkarantinim.

Pritet të ngrihen postoblloqe në pika kyç në të gjithë vendin…

Ndryshe, deri tani në Shqipëri janë raportuar për 10 persona të infektuar me virusin korona, ndërsa janë mbyllur shkollat dhe institucione të tjera mësimore.

Ndërsa po bëhet apel për kujdes, ku paniku po rritet çdo herë e më shumë.