SHPËRNDAJE

Çdokush që i ka provuar ushtrimet e doktor Ozit tregon sa janë ato të suksesshme dhe të dobishme

Fjala është për lëvizjet e thjeshta të cilat bëhen për disa minuta. Në afat prej shtatë ditësh, niveli i stresit do të duhej të jetë shumë më i ulët.

Meqenëse në kohën e sotme pothuajse është e pamundur, këto ushtrime janë opsioni më i mirë.

Ushtrimet janë pjesë e traditës kineze dhe bartin emrin “përkrahja e hënës”. Pas ekzekutimit të rregullt të këtyre ushtrimeve do të vëreni që keni më shumë energji dhe nuk do t’ju interesojnë gjërat të cilat më parë ju kanë nevrikosur.

Përfundimisht ia vlen t’i provoni këto ushtrime.

Truku është në lëvizjet e lehta me ndihmën e të cilave do të lidheni me trupin dhe do t’i harroni për disa minuta të gjitha problemet.

Ky është kombinim i ushtrimeve dhe meditimeve të cilat japin rezultate më të mira kur është fjala për lirimin e stresit.

Në video-xhirimin në vazhdim shikoni si duket ekzekutimi i këtyre ushtrimeve: