SHPËRNDAJE

Rasti është konfirmuar nga autoritetet e shtetit. Vajza është nxjerr nga lumi tek ura afër Stacionit Hekurudhor.

Dje në ora 22 dhe 8 minuta, në ujërat e lumit Vardar është hedhur një vajzë.

Rasti është konfirmuar nga autoritetet e shtetit. Vajza është nxjerr nga lumi tek ura afër Stacionit Hekurudhor. Menjëherë pas kësaj ajo është dërguar në spitalin “Shën Naumi” ku i është dhënë ndihma e parë.

Arsyet e këtij veprimi nuk janë të njohura. Ajo që dihet është se vajza e lartpërmendur është 22 vjeçare me inicialet F.N.