SHPËRNDAJE

 

Valbona Selimllari është një prej femrave më të bukura shqiptare. Ish-missi është cilësuar si ikona e bukurisë shqiptare dhe ka ruajtur gjithmonë të njëjtin imazh të freskët të një vajze të re.

Mbrëmjen e djeshme Valbona ishte e ftuar në ‘Kurthin e Piter Pan, ku nuk i shpëtoi dhe pyetjeve të fëmijëve. Nëj ndër pyettjet e tyre ishte se si ajo arrinte të kishte dhëmbë aq të bardhë dhe të bukur. Ish-missi nuk ka ngurruar që menjëherë t’u tregojë fëmijëve sekretin e saj.

“Unë kam bërë ndërhyrje tek dhëmbët e mi. Por edhe pse i kam bërë, jam munduar që të jenë sa më pranë dhëmbëve të mi origjinal. Gjithashtu e rëndësishme është që edhe t’i mirëmbash dhëmbët që të jenë të bukur”- tregoi ajo.