SHPËRNDAJE

Banorët e Bashkësisë Lokale Norçë në mbledhjen e fundit që kishin kanë prezantuar planprogramin për vitin 2020 përmes së cilës janë përfshirë kërkesat e tyre që janë prioritare.

Në mbledhjen e kryesisë së Bashkësisë Lokale Norçë është diskutuar për problemet që i preokuptojnë banorët, janë analizuar punët që janë bërë gjatë këti viti dhe është aprovuar projektet për vitin 2020.

Ata kërkojnë që edhe gjatë vitit 2020 të bëhet vazhdimi i punëve në furnizimin me ujë të pijshëm, ndërtimi i një objekti multifunksional për nevojat e kësaj bashkësie lokale dhe rrethimin e hapësirës shkollore me rrethoja metalike./presheva.com/