SHPËRNDAJE

Në kuadër të renovimit të plotë të shkollës fillore “Prof Ibrahim Kelmendi” në Preshevë po vazhdojnë punimet në rregullimin e sallës së Edukatës fizike dhe zhveshtoreve.

Lajmin e ka konfirmuar për portalin tonë shefi i kabinetit të kryetarit të komunës.

Me rregullimin e këtyre hapësirave nxënësve dhe mësimdhënësve do tu krijohen kushte më të mira për zhvillimin e orës mësimore thonë zyrtarët komunal./presheva.com/