SHPËRNDAJE

Po punohet me intesitet të madh në rekonstruimin e rrugës Karposh.
Ekipi i portalit presheva.com ishte sot ne këtë rrugë për të parë për së afërmi punët që janë duke u bërë në këtë rrugë ku punëkryes është kompania “Saba Bellça”.
Në këtë rrugë pritet të bëhet rregullimi i kanalizimit fekal, atmosferik, ndërrimi i gypave te ujit për t’u zëvendësuar me te rinjë, si dhe në fund asflaltimi dhe rregullimi i trotuarëve.
Banorët e kësaj lagje për portalin presheva.com shprehen të kënaqur me rregullimin e rrugës së re, sipas tyre gjithçka që punohet është e mirë dhe e mirseardhur për ne. Tani për ne do të jetë më mirë, do të lëvizim më lirshem në trotuar.

/presheva.com