SHPËRNDAJE

Të paktën një herë në jetë do të na duhet të udhëtojmë të vetëm, pa familjen apo grupin tonë shoqëror.

Europa është një nga vendet më të mira për të udhëtuar, fluturimi nuk është i gjatë dhe njerëzit janë mjaft miqësorë, transmeton Living.

Udhëtime për punë apo argëtim, më poshtë do të gjeni një listë me vendet më të sigurta për të udhëtuar nëse jeni një udhëtar i vetëm.

1.Copenhagen

Në 10-shën e vendeve më të sigurta për të udhëtuar vijojnë sipas radhës edhe Helsinki, Berlini, Reikjaviku, Londra dhe Praga.